B2B stranica
B2C stranica

Pro-shop za poslovne korisnike
Tehnologija + usluga = Conrad

Košarica

Adresa

Untitled Document

Ovdje nas možete naći :
Kolodvorska 12
(PC Intershop)
71000 Sarajevo

Trgovina:
Radno vijeme non-stop
Pon.- sub. od : 09:00 do 21:30
Ned. i praz. od: 11:00 do 19:00
Tel. (0)33 655-807
Fax. (0)33 712-391

Veletrgovina:
Tel. (0) 33 712-390
Fax. (0) 33 712-391

info@conrad.ba
support@conrad.ba

Tekst » Kamere i nadzor
Kamere i nadzor

Kamere i nadzor vrata

Pratite svoj dom, bilo gdje, bilo kada


 • Pratite svoje kamere odasvud sa svojeg pametnog telefona
 • Gledajte non-stop što se događa u i oko vašeg doma
 • štedite vrijeme i trud gledajući prije nego djelujete
 • Savjeti i prečice

Kamere i nadzor vrataPostajete li ponekad nervozni razmišljajući je li kod kuće sve u redu? Brinu li vas sumnjivi tipovi koji se smucaju okolo ili lokalni klinci koji vandaliziraju aute i imovinu? S pametnim nadzorom, to je sada stvar prošlosti. Gledajte što se događa u i oko vaše kuće na svom laptopu, pametnom telefonu ili tabletu, zahvaljujući IP kamerama. Zabilježite kretanje i primajte brze obavijesti o događanjima.


Naravno, nije nužno sve hitan slučaj. Na primjer, možda samo želite provjeriti je li sve u redu s vašim kućnim ljubimcima. čak ih možete i smirivati daljinski, govoreći im kroz posebnu kameru za ljubimce – sve je moguće!


Možete provjeriti i tko vam zvoni na vrata, s WiFi kamerom za vrata. Napokon uživate u sportu na televiziji nakon napornog dana na poslu i niste raspoloženi za posjetitelje ili trgovce. Brzim klizanjem po pametnom telefonu vidjet ćete tko je na vratima. Oh, samo prijatelj koji je došao k vama gledati utakmicu. Tada otvorite vrata daljinski, bez ustajanja s kauča, zahvaljujući povezanosti s vašom elektroničkom bravom.


Potpuna kontrola vašeg doma, uvijek i svuda, s pametnim nadzorom i kontrolom pristupa.

Zainteresirani? Ovdje možete vidjeti našu cjelokupnu kolekcijuNaša preporuke za vas

WLAN mrežna kamera Netatmo


 • Horizontalni kut gledanja 130°
 • Rezolucija (maks.) 1920 x 1080 piknjica
 • Način prijenosa WLAN

Na proizvod

Bežična brava CFA3000W ABUS HomeTec


 • Integracija u postojeći sustav zaključavanja
 • Zatvaranje i otvaranje vrata pritiskom na tipku
 • Baterijski napon 4x AA

Na proizvod

IP video portafon D101 Door Bird


 • Horizontalni kut gledanja 180°
 • Vertikalni kut gledanja 90°
 • Način prijenosa WLAN/LAN

Na proizvod


Pratite svoje kamere odasvud sa svojeg pametnog telefonaPametni dom služi da vam olakša život i poboljša udobnost. Znati da vam je dom zaštićen i kad niste kod kuće je dio toga. S kamerama koje imaju daljinski pristup, možete imati taj osjećaj sigurnosti. Osjećate li se ikad neudobno na poslu ili godišnjem odmoru jer mislite da kod kuće možda nešto nije u redu? Otvorite aplikaciju na pametnom telefonu ili se prijavite na preglednik za gledanje prijenosa uživo iz svog doma. 24 sata na dan i svuda u svijetu!


Za samo djelić cijene i truda instalacije tradicionalnog sustava zaštite, možete nadograditi svoj dom s pametnom kamerom.


 • Skinite aplikaciju ili pokrenite instalaciju programa na vašem laptopu ili PC-u.
 • Prođite kroz postavke za povezivanje vaše kamere s vašom LAN ili WiFi mrežom.
 • Konfigurirajte kameru prema vašim željama. Postavite obavijesti, uključite/isključite automatsko snimanje, slikajte u slučaju detekcije pokreta i dr.

Sami birate kako ćete konfigurirati postavke kamere da najbolje odgovara vama. Kakvu god konfiguraciju odabrali, možete otići od kuće mirno zahvaljujući pametnoj elektronici.

Zainteresirani? Ovdje možete vidjeti našu cjelokupnu kolekciju


Gledajte non-stop što se događa u i oko kućeSvejedno gdje se nalazili ili koliko je sati, uvijek se možete prijaviti na vašu IP kameru. Gledajte prijenos uživo bilo gdje u svijetu, na svom pametnom telefonu. Sve što vam treba je veza s internetom.


Niste ograničeni čak ni kutom leće. Kupolnu kameru možete okretati 360 stupnjeva. Klizanjem i tipkanjem po ekranu vašeg pametnog telefona, imat ćete potpunu kontrolu nad svojim domom.


Ovo je idealno za provjeru je li sve u redu kod kuće ali i, recimo, za provjeru kućnih ljubimaca.


S posebnim kamerama za ljubimce možete i razgovarati s njima. Ovo je odlično ako imate jako aktivnog psa koji voli lajati na sve ili ako vaša mačka voli trgati zavjese. Ulovite lopova na djelu zahvaljujući detekciji pokreta ili zvuka te brzim obavijestima.


čak i kad ste kod kuće ove vam pametne kamere mogu olakšati život na način na koji možda ne biste očekivali od ove tehnologije. Na primjer, možete nadograditi svoje klasično kućno zvono sa zvonom s WiFi-jem i kamerom. Kad netko pritisne gumb, dobivate brzu obavijest da vam je netko na vratima. Otvaranjem aplikacije možete vidjeti tko je na vratima i razgovarati s njima. Možda je klinac koji radi neku psinu, prijatelj koji je navratio ili poštar s paketom od Conrada, sve ih možete vidjeti prije nego ustanete s kauča. Očekujete posjet? Otvorite vrata s jednakim minimalnim trudom, samo spojite zvono s elektronskom bravom.


S kamerom u pripravnosti vi imate kontrolu, 24 sata na dan, bilo gdje, bilo kada.

Zainteresirani? Ovdje možete vidjeti našu cjelokupnu kolekciju


Štedite vrijeme i trud gledajući prije nego djelujeteOsim zaštitnih aspekata i osjećaja sigurnosti koji vam kamera daje, uštedjet ćete vrijeme i, na koncu, novac instalirajući kamere. Ne morate odmah juriti kući ako, na primjer, vaš ljubimac radi nešto što ne bi smio. Imate li alarmne senzore, možete pogledati što se događa prije nego odete kući provjeriti.


Kontrolirajte svoj dom odasvud u svijetu s pametnim kamerama!

Zainteresirani? Ovdje možete vidjeti našu cjelokupnu kolekciju


Savjeti i prečiceKombiniranje različitih sustava

Kombiniranjem različitih sustava možete stvoriti scenarij po želji kako biste još više podigli razinu vlastite udobnosti. Premda je pametni senzor sam za sebe dobro rješenje za preuzimanje veće kontrole nad svojim domom, u kombinaciji s drugim sustavima zaokružuje cijelu sliku.


Preporučujemo vam kombiniranje:


 • bilo kojeg senzora s IP kamerom kako biste direktno vidjeli što se događa kada se nešto otkrije
 • senzora za dim sa svjetlima kako bi se svjetla automatski upalila u slučaju požara

Tražite određeno rješenje ali niste sigurni koju robnu marku kupiti? Pogledajte donju tablicu. Specificirali smo za vas svaku marku pametnog doma, zajedno s potencijalnim opcijama koje svaka ima. Tražite rješenje krojeno za vas ili samo više informacija? Koristite naš savjetnik proizvoda ili posjetite naše trgovine za demonstraciju uživo.

Kombinirani sustavi po vašim željama. Ovdje možete pronaći više informacija


Naši brendovi


Upravljanje IP kamere s aplikacijom Automatsko zatvaranje vrata Kompatibilno sa zvonom Dostupan senzor pokreta Dostupan vanjski senzor pokreta
Conrad RSL
Devolo Home Control
Home easy
HomeMatic
HomeWizzard
Renkforce RS2W
RWE SmartHome
Telekom QIVICON
Trust Smart Home